Guiden til fest: Sørg for det rette selskab ( Se HER )

Guiden til fest: Sørg for det rette selskab

Vi kender det allesammen. Vi ankommer til en fest, hvor der er blandt alt for mange forskellige selskaber og vennegrupper sammen, og det er ganske enkelt dømt til at gå galt – enten ender det med diskussioner mellem de forskellige vennegrupper og ellers ender det ganske enkelt bare med, at festen nærmest bliver delt op i små grupper af folk, der gerne vil snakke med hinanden og ikke har så meget lyst til at snakke med de andre. Som vært for en fest, så er det naturligvis dit job at sørge for, at dette ikke sker.

Hvordan kan jeg sørge for, at det ikke sker?

Det kan du selvfølgelig sørge for ved at undlade, at invitere mennesker, der er alt for forskellige, og som ikke vil kunne udstå hinanden, for så er det lige netop, at det ender med de førnævnte problemer. Der findes mange gode guides på nettet til, hvordan du kan holde en succesfuld fest for både små og store forsamlinger, men sandheden er dog, at guiden til fest ikke er noget synderligt avanceret, for det handler bare om at have styr på, hvem der bliver inviteret, for så kommer resten faktisk helt og aldeles af sig selv, da folk sagtens kan snakke sammen, have det sjovt sammen og holde en fed fest sammen.

Du ved nu, at hvis du skal holde en fest indenfor den nærmeste fremtid, så skal du hverken fokusere på, at pynte pænt op, servere det rigtige alkohol eller hyre en fed DJ. Du skal i stedet sørge for, at det er de helt rigtige mennesker, der bliver sat sammen, for den bedste måde at skabe en fed fest på er, at samle de helt rigtige personer. Hvis alle mennesker, der deltager til festen kommer godt ud af det med hinanden og der er gode kemi mellem de forskellige personer til festen, så vil der med garanti blive skabt en fed stemning på ganske automatisk vis, hvorfor det faktisk slet ikke er noget, du skal gå og være synderligt fokuseret på, da det kommer til at ske helt af sig selv.

Guiden til fest er derfor meget simpel: sørg for at samle de rigtige personer, for uden de rigtige personer, så er en fest absolut ingenting. Er der ikke de rigtige personer med, så ender det bare med at blive en stor forsamling af mennesker, der er delt op i mindre grupper.